Advertisement

Onyekuru Fenerbahçe : F Bahce Den Onyekuru Teklifi Fenerbahce Den Buyuk Hamle Henry Onyekuru : Henry onyekuru bu sezon fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu.

Onyekuru Fenerbahçe : F Bahce Den Onyekuru Teklifi Fenerbahce Den Buyuk Hamle Henry Onyekuru : Henry onyekuru bu sezon fenerbahçe deplasmanındaki derbiye damga vurmuştu.. Son dakika fenerbahçe transfer haberleri. Galatasaray'ın monaco'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı henry. Fenerbahçe başkanı ali koç'un ise bu durumdan bilgisi olup olmadığı öğrenilemedi. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi.

Abone olup beğeni atmayı unutmayalım iyi. Sezon başında yaptığı transferlerden istediği gibi verim alamayan fenerbahçe, ocak ayı transfer dönemi için henry onyekuru ısrarını sürdürüyor. Süper lig'de ortalık fena karışacak. Adı fenerbahçe ile anılan onyekuru, eupen'den ayrılacağını ve bir takımla da görüştüğünü söyledi. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia.

Son Dakika Spor Haberi Fenerbahce Den Galatasaray A Dev Transfer Calimi Henry Onyekuru Aspor
Son Dakika Spor Haberi Fenerbahce Den Galatasaray A Dev Transfer Calimi Henry Onyekuru Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
Adı fenerbahçe ile anılan onyekuru, eupen'den ayrılacağını ve bir takımla da görüştüğünü söyledi. Onyekuru'nun galatasaray forması altında gösterdiği başarı fenerbahçe ve beşiktaş'ı pişman ettirdi. Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen nijeryalı onyekuru, fenerbahçe, leipzig, cska moskova ve hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar. Henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Son dakika fenerbahçe transfer haberleri. Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi. Mert hakan yandaş'ı galatasaray'ın elinden kapan fenerbahçe, şimdi de monaco'ya geri dönen onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı:

Bu arada fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan diğer isimler ise şöyle Sezon başında yaptığı transferlerden istediği gibi verim alamayan fenerbahçe, ocak ayı transfer dönemi için henry onyekuru ısrarını sürdürüyor. Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Fenerbahçe transferde yılın sürprizine imza atmak üzere. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Fenerbahçe, henry onyekuru ile sezonun transfer bombasını patlatmak istiyor. Onyekuru fenerbahçe hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel onyekuru fenerbahçe haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Son yıllarda galatasaray'ın eski yıldızlarına ya da transfer hedeflerine gözünü diken fenerbahçe'den bir transfer atağı daha geldi. Radamel falcao'nun, fenerbahçe maçında gizli forvet rolünde oynadığını, onyekuru'nun bu sayede defansın arkasına. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Süper lig'de ortalık fena karışacak. Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht.

Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen nijeryalı onyekuru, fenerbahçe, leipzig, cska moskova ve hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar. Bu sezonki transfer de şöyle. Mert hakan yandaş'ı galatasaray'ın elinden kapan fenerbahçe, şimdi de monaco'ya geri dönen onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Olası anlaşmanın 1 yıllık olacağı ifade ediliyor.

Goalkeeper Altay Bayindir Of Fenerbahce And Henry Onyekuru Of Galatasaray During Turkish Super League Foo
Goalkeeper Altay Bayindir Of Fenerbahce And Henry Onyekuru Of Galatasaray During Turkish Super League Foo from www.imago-images.com
Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Fenerbahçe transferde yılın sürprizine imza atmak üzere. Fenerbahçe onyekuru i̇çin şartları sordu! Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! Fenerbahçe başkanı ali koç'un ise bu durumdan bilgisi olup olmadığı öğrenilemedi. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Galatasaray, henry onyekuru için devrede olsa da fenerbahçe'nin araya girdiği öne sürüldü. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi.

Süper lig'in iki güçlü takımı fenerbahçe ile galatasaray transferde yine karşı karşıya geldiler.

Onyekuru i̇le fenerbahçe de i̇lgileniyor kanalımıza abone olmak i̇çin: Fenerbahçe transferde yılın sürprizine imza atmak üzere. Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Bu sezonki transfer de şöyle. Fenerbahçe, monaco'ya henry onyekuru için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Radamel falcao'nun, fenerbahçe maçında gizli forvet rolünde oynadığını, onyekuru'nun bu sayede defansın arkasına. Adı fenerbahçe ile anılan onyekuru, eupen'den ayrılacağını ve bir takımla da görüştüğünü söyledi. Süper lig'de ortalık fena karışacak. Fenerbahçe'nin de transfer gündemindeki onyekuru'dan açıklama! Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi. Henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcunun işini bitiriyor. Galatasaray'ın yeni transferi, kamptaki yıldızı henry onyekuru daha sonra türkiye'den beşiktaş'tan fenerbahçe'den de teklifler vardı.

Süper lig'in iki güçlü takımı fenerbahçe ile galatasaray transferde yine karşı karşıya geldiler. Galatasaray, henry onyekuru için devrede olsa da fenerbahçe'nin araya girdiği öne sürüldü. Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi. Mert hakan yandaş'ı galatasaray'ın elinden kapan fenerbahçe, şimdi de monaco'ya geri dönen onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Abone olup beğeni atmayı unutmayalım iyi.

Galatasaray Henry Onyekuru Nun Fenerbahce Ye Attigi Golu Sordu 90min
Galatasaray Henry Onyekuru Nun Fenerbahce Ye Attigi Golu Sordu 90min from images2.minutemediacdn.com
Galatasaray'ın yeni transferi, kamptaki yıldızı henry onyekuru daha sonra türkiye'den beşiktaş'tan fenerbahçe'den de teklifler vardı. Sezon başında vedat muriqi için kıyasıya bir rekabete giren fenerbahçe ile galatasaray'ın ara transferde de henry onyekuru için kapışacağı iddia edildi. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcunun işini bitiriyor. Bu arada fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan diğer isimler ise şöyle Genç yıldız, galatasaray'ın kadıköy'de 20 yıl sonra aldığı galibiyette başrol oynamış ve taraftarların gönlünde taht. Henry onyekuru fenerbahçe maç performansını ve maçın gollerini sizler için derledim. Süper lig'in iki güçlü takımı fenerbahçe ile galatasaray transferde yine karşı karşıya geldiler. Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen nijeryalı onyekuru, fenerbahçe, leipzig, cska moskova ve hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar.

Mert hakan yandaş'ı galatasaray'ın elinden kapan fenerbahçe, şimdi de monaco'ya geri dönen onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Sabah'ın haberine göre bu sezon yaptığı 18 transfere rağmen hücum hattından istenen performansı alamayan fenerbahçe'nin henry onyekuru için nabız yokladığı iddia. Son yıllarda galatasaray'ın eski yıldızlarına ya da transfer hedeflerine gözünü diken fenerbahçe'den bir transfer atağı daha geldi. Galatasaray'ın yeni transferi, kamptaki yıldızı henry onyekuru daha sonra türkiye'den beşiktaş'tan fenerbahçe'den de teklifler vardı. Adı fenerbahçe ile anılan onyekuru, eupen'den ayrılacağını ve bir takımla da görüştüğünü söyledi. Bu arada fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan diğer isimler ise şöyle Ara transfer dönemine hızlı giriş yapan fenerbahçe, mesut özil ve attila szalai'nin ardından bu kez de gözünü galatasaray'ın da peşinde olduğu henry onyekuru'ya dikti. Sarı lacivetliler uzun yıllar konuşulacak bir hamle yaptı. Belçika basını tarafından, ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen nijeryalı onyekuru, fenerbahçe, leipzig, cska moskova ve hoffenheim, ocak ayı için transfer tekliflerini yaptılar. Henry onyekuru… fenerbahçe, nijeryalı eski oyuncusu joseph yobo'yu da devreye sokarak onyekuru'yu ikna etmeye çalışıyor. Fenerbahçe başkanı ali koç'un ise bu durumdan bilgisi olup olmadığı öğrenilemedi. Süper lig'de ortalık fena karışacak. Üç kez kiralık oynamasına rağmen galatasaray'ın kendisinin onyekuru 11 haziran'a kadar bonservisinin alınacağına inandığını ancak galatasaray yönetimi. Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı:

Fenerbahçe, galatasaray'ın eski futbolcusu henry onyekuru'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor! onyekuru. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcunun işini bitiriyor.

Posting Komentar

0 Komentar